SELATAN88
SELATAN88
SELATAN88
SELATAN88
SELATAN88
SELATAN88
KAMILATOTO
KAMILATOTO
KAMILATOTO
KAMILATOTO
KAMILATOTO
KAMILATOTO
KAMILATOTO
KAMILATOTO
KAMILATOTO
KAMILATOTO
SLOT QRIS
SELATAN88
SELATAN88
'
SELATAN88
SELATAN88
SELATAN88
SELATAN88
SELATAN88
SELATAN88
SELATAN88
SELATAN88
SELATAN88
SELATAN88
Anggun88
ANGGUN88
ANGGUN88
ANGGUN88
BOKEP INDO BOKEP INDO BOKEP INDO BOKEP INDO BOKEP INDO BOKEP INDO BOKEP INDO BOKEP INDO BOKEP INDO BOKEP INDO BOKEP INDO FREE SEX XXX BOKEP INDO BOKEP INDO BOKEP INDO BOKEP INDO free sex BOKEP INDO free sex BOKEP INDO xnxx porn xnxx porn xnxx porn BOKEP INDO BOKEP INDO BOKEP INDO Bokep Indonesia Viral Bokep Indonesia Viral Bokep Indonesia Viral Bokep Indonesia Viral BOKEP INDO FREE SEX XXX FREE SEX BOKEP TERBARU BOKEP TERBARU BOKEP TERBARU BOKEP TERBARU BOKEP TERBARU BOKEP TERBARU BOKEP TERBARU BOKEP TERBARU BOKEP TERBARU BOKEP TERBARU BOKEP TERBARU FREE SEX INDONESIA child abuse porn FREE SEX INDONESIA FREE SEX INDONESIA BOKEP TERBARU FREE SEX INDONESIA BOKEP TERBARU BOKEP TERBARU FREE SEX INDONESIA child abuse porn BOKEP TERBARU FREE SEX INDONESIA FREE SEX INDONESIA BOKEP TERBARU FREE SEX INDONESIA BOKEP TERBARU FREE SEX XXX
Warzywa z hummusem z pieczonego bakłażana - PowiedzDoktorze.pl
Warzywa z hummusem z pieczonego bakłażana Opublikowano 12 kwietnia 2018
  • Czas przygotowania:
  • Ilość porcji:
  • Stopień trudności:
Lista składników
  • ciecierzyca (100 g)
  • 1 łyżeczka sezamu (5 g)
  • połówka małego bakłażana (60 g)
  • 1 łyżeczka oliwy (5 g)
  • 1 łyżeczka Flory ProActiv (do hummusu)
  • 1-2 gałązki świeżej kolendry (2 g)
  • pół marchewki (40 g)
  • pół gałązki selera naciowego (30 g)
  • 1 bułka wrocławska (10 g)
  • 1 łyżeczka Flory ProActiv (do posmarowania bułki)
Sposób przygotowania

Ciecierzyca, która stanowi podstawowy składnik klasycznego hummusu, jest także źródłem błonnika, który pomaga wyeliminować nadmiar cholesterolu z organizmu. Jego smak wzbogaci pieczony bakłażan. Za sprawą świeżego selera naciowego i marchwi, nasz podwieczorek stanowić będzie także źródło steroli roślinnych, a przy tym smakować będzie naprawdę wyjątkowo.

 

Przygotowanie:
1. Upiecz bakłażana w temp. 180°C, zdejmij skórkę, a następnie odstaw do ostygnięcia.
2. Zblenduj na gładką masę ciecierzycę i ziarno sezamu - dodaj bakłażana, posiekaną kolendrę i 1 łyżeczkę Flory ProActiv. Wszystkie składniki raz jeszcze zblenduj.
3. Dopraw do smaku i podawaj z surowymi warzywami - marchewką pokrojoną w paski i selerem naciowym - oraz z bułką posmarowaną łyżeczką Flory ProActiv.