SELATAN88
SELATAN88
SELATAN88
SELATAN88
SELATAN88
SELATAN88
KAMILATOTO
KAMILATOTO
KAMILATOTO
KAMILATOTO
KAMILATOTO
KAMILATOTO
KAMILATOTO
KAMILATOTO
KAMILATOTO
KAMILATOTO
SLOT QRIS
SELATAN88
SELATAN88
'
SELATAN88
SELATAN88
SELATAN88
SELATAN88
SELATAN88
SELATAN88
SELATAN88
SELATAN88
SELATAN88
SELATAN88
Anggun88
ANGGUN88
ANGGUN88
ANGGUN88
BOKEP INDO BOKEP INDO BOKEP INDO BOKEP INDO BOKEP INDO BOKEP INDO BOKEP INDO BOKEP INDO BOKEP INDO BOKEP INDO BOKEP INDO FREE SEX XXX BOKEP INDO BOKEP INDO BOKEP INDO BOKEP INDO free sex BOKEP INDO free sex BOKEP INDO xnxx porn xnxx porn xnxx porn BOKEP INDO BOKEP INDO BOKEP INDO Bokep Indonesia Viral Bokep Indonesia Viral Bokep Indonesia Viral Bokep Indonesia Viral BOKEP INDO FREE SEX XXX FREE SEX BOKEP TERBARU BOKEP TERBARU BOKEP TERBARU BOKEP TERBARU BOKEP TERBARU BOKEP TERBARU BOKEP TERBARU BOKEP TERBARU BOKEP TERBARU BOKEP TERBARU BOKEP TERBARU FREE SEX INDONESIA child abuse porn FREE SEX INDONESIA FREE SEX INDONESIA BOKEP TERBARU FREE SEX INDONESIA BOKEP TERBARU BOKEP TERBARU FREE SEX INDONESIA child abuse porn BOKEP TERBARU FREE SEX INDONESIA FREE SEX INDONESIA BOKEP TERBARU FREE SEX INDONESIA BOKEP TERBARU FREE SEX XXX
Placuszki owsiane z brzoskwinią i bananem - PowiedzDoktorze.pl
Placuszki owsiane z brzoskwinią i bananemOpublikowano 22 czerwca 2018
  • Czas przygotowania:
  • Ilość porcji:
  • Stopień trudności:
Lista składników
  • 150 g płatków owsianych
  • 3 łyżki jogurty naturalnego
  • 100 ml mleka
  • 1 jajko
  • 1 brzoskwinia
  • 1 banan
  • bakalie (opcjonalnie)
  • Do smażenia
  • olej kokosowy
Sposób przygotowania
1. Banana i brzoskwinię kroimy na mniejsze kawałki.
2. Do miski wrzucamy płatki owsiane, dodajemy jogurt, jajko i mleko.
3. Blendujemy przez 2-3 sekundy (nie dłużej, w przeciwnym wypadku z płatków owsianych powstanie mąka, a zależy nam na zachowaniu ich struktury)
4. Dodajemy brzoskwinię i banan. Całość mieszamy. Opcjonalnie możemy dorzucić nasiona chia, orzechy, daktyle itp. oraz dosłodzić cukrem lub miodem.
5. Na patelni rozgrzewamy tłuszcz i smażymy z każdej strony około 1-2 minut, aż do zarumienienia.
5. Podajemy według uznania, z syropem klonowym, z agawy, śmietaną, jogurtem naturalnym lub koktajlem owocowym.